Marantz SA-10

SA-10

Lisää kuvia

Saatavuus: Varastossa

8 000,00 €

SACD/CD -soitin USB DAC ja digitaalisilla liitännöillä


 


-       Uudistettu SACD-M3 levykelkkamekanismi


-       Korkearesoluutioisen audion soittomahdollisuus DVD-ROM levyiltä


-       USB sisääntulo korkearesoluutioiselle audiolle PCM /DXD 384kHz/32bit tuella


-       USB ja digitaalisten sisääntulojen häiriöeristys


-       Marantz Musical Mastering -streemaustekniikka mahdollistaa innovatiivisen ylöskoodauksen DSD muotoon


-       Uutuutena kustomoitu 1 bitin Maranz Musical Mastering –konvertointi DSD’stä analogiseksi


-       Analoginen etuaste käyttää laadukkaita Marantz HDAM moduuleita


-       Toroidal virtamuuntaja


-       Laadukas kuuloke-etuvahvistinMarantz tarjoaa tähän tuotteeseen pidennetyn 5 vuoden takuun, kun rekisteröit ostoksesi 3 kk kuluessa!


* Vaaditut tiedot

8 000,00 €

Yksityiskohdat

Uusi Marantz SA-10 soitin on viimeisin lisäys Marantzin laadukkaaseen high end cd-soitinvalikoimaan, joka juontaa juurensa aina vuoteen 1983 jolloin Marantzin ensimmäinen premium cd-soitin, CD-63 sai alkunsa. SA-10 asettaa uudet standardit kuinka musiikki soi levyltä tai streemattaessa tietokoneelta. Tähän päästäkseen on SA-10 täysin uudelleensuunniteltu komponentteja myöden päämääränä saada kaikki irti digitaalisista audioformaateista.

SA-10 on siis ensiluokkainen CD ja SACD-soitin, mutta myös high end tason dac joka pystyy lukemaan korkearesoluutioista audiota tietokoneilla poltetuilta levyiltä. Marantzin mukaan pitkäaikaisen tutkimuksen, kehitystyön ja kuuntelusessioiden tuloksena syntynyt SA-10 uudelleenmäärittelee Marantz filosofian ’Because Music Matters’.

SA-10 erikoisuutena on se että kaikki singnaalit (cd ja D/A) konvertoidaan DSD 11.2 Mhz taajuteen ennen analogi astetta, tämä eroaa merkittävästi perinteisestä PCM-singnaalista ja DSD kuulostaakin kaikkein "analogisimmalta" digitaaliformaatilta.

SA-10 soitin, kuten saman sarjan integroitu stereovahvistin PM-10, on valmistettu huippumateriaaleista, käsin valikoiduista komponenteista, tuplavahvistetusta kuparirungosta joka eristysominaisuuksien ansiosta eristää tehokkaasti kaiken mekaanisen ja elektroonisen häiriön vaikutuksen ääneen. Laitteista löytyy myös tukevat alumiiniset jalat.

Lisätiedot

Paino: 18.0000
Takuu 5 vuotta
Asennuspalvelu Meiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelu